Ψυχαγωγία

Μετά από μία μικρή αποχή, ο Πέτρος Κωστόπουλοςεπιστρέφει στην τηλεόραση με νέα εκπομπή μέσα από τη συχνότητα του OPEN. Και σε μία νέα ζώνη για εκείνον, τα μεσημέρια του σαββατοκύριακου.

Η εκπομπή που κάνει πρεμιέρα το Σάββατο16 Μαρτίου στις 14.30 θα έχει τον τίτλο, «Όλα λάθος», ενώ στο πλευρό του Πέτρου Κωστόπουλου θα βρίσκονται η  Άννα Μαρία Βέλλη και η Μαντώ Γαστεράτου.

Τι είναι, όμως, το «ΌΛΑ λάθος»;

Θα μπορούσε να ήταν talk show, βραδινή εκπομπή, μαγειρικό ριάλιτι, κοινωνικό …πείραμα αλλά και εκπομπή λόγου και τέχνης! Είναι όμως… όλα λάθος!

Πρόκειται για μία πρωτότυπη ζωντανή ψυχαγωγική εκπομπή, όπου η άποψη συναντά το χιούμορ στο «μαγικό κόσμο» της showbiz αλλά και της τηλεόρασης, εκεί που γίνονται… όλα λάθος!

Ο Πέτρος, η Άννα Μαρία και η Μαντώ, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 14:30, μετρούν αντίστροφα τα τελευταία «καυτά» νέα, ενώ σατιρίζουν αλλά και κουβεντιάζουν με τους ίδιους τους πρωταγωνιστές τους, για τα λάθη αλλά και τα σωστά της ζωής τους. Όχι μόνο τους «λαμπερούς» αλλά και τους άλλους, τους… «αθέατους», που απασχολούν κάθε εβδομάδα την επικαιρότητα.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

 

 

karafsite

 

 

xrusorama

 

Τελευταία SINGLE



ΑΝΔΡΕΑΤΟΣ ΑΓ


ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ


ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ


ΚΩΝ. ΑΡΓΥΡΟΣ


ΔΗΜ. ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ


ΠΑΝΟΣ ΚΑΛΙΔΗΣ


Α.ΖΑΖΟΠΟΥΛΟΣ


ΖΗΝΑ - Ο ΧΡΟΝΟΣ


ΑΡΣΕΝΙΟΥ


ΕΛ. ΚΟΚΚΙΝΟΥ


Γ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ


Ε.ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ


ΒΑΛΑΝΤΗΣ


ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ


ΒΑΣ ΝΤΑΝΤΑ


Διακαναστάσης


ΗΛ ΒΡΕΤΤΟΣ


ΧΡ ΧΟΛΙΔΗΣ


ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΣΕΜΗΣ


ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ
facebook_page_plugin