Ψυχαγωγία

Με αφορμή μία λιγούρα που είχε παίκτρια του My Style Rocks, ξεκίνησε ένα απολαυστική σκηνή με πρωταγωνιστές την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, τον Στέλιο Κουδουνάρη και τον Δημήτρη Αργυρόπουλο, οι οποίοι μεταξύ άλλων χαρακτήρισαν δύσκολη και απαιτητική γυναίκα την παρουσιάστρια.

Η κουβέντα έφτασε μέχρι και το Survivor, με τη Σπυροπούλου να ψάχνει για μάρτυρες ανάμεσα στους τεχνικούς, που θα επιβεβαίωναν τον ισχυρισμό της ότι είναι πολύ εύκολος άνθρωπος.

«Είναι εύκολο πρότζεκτ να τα έχεις με την Κωνσταντίνα» αναρωτήθηκε πάνω στην πλάκα ο Δημήτρης Αργυρόπουλος. Για να προσθέσει: «Είσαι γυναίκα μυστήριο», με τον Στέλιο Κουδουνάρη να συμπληρώνει ότι είναι… «απαιτητική».

Η Σπυροπούλου, από την άλλη, υποστήριζε ότι δεν υπάρχει πιο εύκολος άνθρωπος. «Δεν υπάρχει πιο εύκολος άνθρωπος από εμένα», είπε και όταν οι τρεις κριτές γέλασαν, με ελαφρώς σηκωμένο το φρύδι συνέχισε: «Το είδε όλος ο κόσμος, όταν πήγα στο Survivor. Ο, τι και να λέτε εσείς… Δεν έχετε μείνει εκεί για να σας δούμε…».

Όταν άρχισε να εξιστορεί τα όσα πέρασε στον δεύτερο κύκλο του Survivor, η πλάκα συνεχίστηκε με τον Κουδουνάρη να της λέει ότι όλοι γελάνε μαζί της. κι άρχισε να ρωτάει τους ανθρώπους της παραγωγής, που ήταν και στο ριάλιτι επιβίωσης, αν ήταν απαιτητική. «Άγγελος Κυρίου ήμουνα… Θα σας στείλω του χρόνου… Θα σας πω εγώ», είπε. Και κάπως έκλεισε, η ευχάριστη νότα στο ριάλιτι μόδας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η καλύτερη παρέα... @konstantinaspyropoulou @dimitrisargyropoulos @stelioskoudounaris @betty_maggira @survivorgreece @skaitv.gr #MyStyleRocksGr #SkaitvGr #SurvivorGr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη My Style Rocks Greece (@grmystylerocks) στις

 

 

karafsite

 

 

xrusorama

 

Τελευταία SINGLEΑΝΔΡΕΑΤΟΣ ΑΓ


ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ


ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ


ΚΩΝ. ΑΡΓΥΡΟΣ


ΔΗΜ. ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ


ΠΑΝΟΣ ΚΑΛΙΔΗΣ


Α.ΖΑΖΟΠΟΥΛΟΣ


ΖΗΝΑ - Ο ΧΡΟΝΟΣ


ΑΡΣΕΝΙΟΥ


ΕΛ. ΚΟΚΚΙΝΟΥ


Γ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ


Ε.ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ


ΒΑΛΑΝΤΗΣ


ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ


ΒΑΣ ΝΤΑΝΤΑ


Διακαναστάσης


ΗΛ ΒΡΕΤΤΟΣ


ΧΡ ΧΟΛΙΔΗΣ


ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΣΕΜΗΣ


ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ
facebook_page_plugin