Ελλάδα

Ξεκίνησαν από την Αθήνα με τα ποδήλατά τους για να φθάσουν στο Άμστερνταμ, μια παρέα από 28 άτομα ηλικίας 30 έως και 70 ετών!

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Από τη χαρούμενη παρέα, ένας εξ αυτών είχε ένα ατύχημαγύρω στη μια μετά το μεσημέρι της Τετάρτης (15/5), στην είσοδο της Λαμίας από την παλαιά εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας και συγκεκριμένα στο ύψος του ΤΕΙ.

Πρόκειται για 61χρονο Ολλανδό που φαίνεται ότι έχασε την ισορροπία του όταν αιφνιδιάστηκε από ένα ταξί που βρέθηκε στην έξοδο της νησίδας παρακείμενου καταστήματος, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο οδόστρωμα.

Να σημειωθεί ότι δεν υπήρξε κάποια σύγκρουση, ωστόσο ο αναβάτης του δικύκλου τραυματίστηκε στην ωμοπλάτη και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Την προανάκριση έχει αναλάβει το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας.

Σύμφωνα με την παρέα του, απόψε θα διανυκτέρευαν έτσι κι αλλιώς στη Φθιωτική πρωτεύουσα, έχοντας σκοπό να περιηγηθούν στην πόλη πριν συνεχίσουν για τον προορισμό τους.

Περιέργως μίλησαν με ιδιαίτερα καλά λόγια για τους Έλληνες οδηγούς και πως τους έχουν αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής στη διαδρομή Αθήνα – Θήβα – Δελφοί.

Το συγκεκριμένο συμβάν το θεώρησαν κακή στιγμή και ελπίζουν ότι σύντομα θα μπορέσουν να συνεχίσουν το ταξίδι τους για το Άμστερνταμ.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

 

 

karafsite

 

 

xrusorama

 

Τελευταία SINGLEΑΝΔΡΕΑΤΟΣ ΑΓ


ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ


ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ


ΚΩΝ. ΑΡΓΥΡΟΣ


ΔΗΜ. ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ


ΠΑΝΟΣ ΚΑΛΙΔΗΣ


Α.ΖΑΖΟΠΟΥΛΟΣ


ΖΗΝΑ - Ο ΧΡΟΝΟΣ


ΑΡΣΕΝΙΟΥ


ΕΛ. ΚΟΚΚΙΝΟΥ


Γ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ


Ε.ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ


ΒΑΛΑΝΤΗΣ


ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ


ΒΑΣ ΝΤΑΝΤΑ


Διακαναστάσης


ΗΛ ΒΡΕΤΤΟΣ


ΧΡ ΧΟΛΙΔΗΣ


ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΣΕΜΗΣ


ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ
facebook_page_plugin