Ελλάδα

Η επαγγελματική σειρά της Nespresso, Nespresso Professional, σημαντικός συνεργάτης των πιο αναγνωρισμένων ξενοδοχείων παγκοσμίως, θα συμμετέχει στη μεγαλύτερη ξενοδοχειακή έκθεση Xenia (24 - 26 Νοεμβρίου) στον χώρο του Metropolitan Expo στην Αθήνα, όπου θα παρουσιάσει τις πιο εξειδικευμένες προτάσεις και υπηρεσίες της για τους επαγγελματίες του ξενοδοχειακού κλάδου.

Οι ισχυροί δεσμοί που τον ένωσαν πριν από είκοσι χρόνια με τη Θεσσαλονίκη, από την εποχή που έκανε μεταπτυχιακό στην Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, οδήγησαν τον Αγά Φάραζ στην απόφαση να εγκαταλείψει τη φρίκη του πολέμου στη Συρία και να μετακομίσει μόνιμα, πριν από ενάμισι χρόνο, στην περιοχή του Ωραιοκάστρου.

Για μεγαλύτερα βάρη που επωμίζεται η Ελλάδα σε σχέση με το παρελθόν στο θέμα του προσφυγικού κάνει λόγο το γερμανικό περιοδικό Focus, εστιάζοντας στο ανθρώπινο κόστος της πολιτικής που ασκεί η ΕΕ.

Παιδικά γέλια στο διάδρομο ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη. Είναι παιδιά 10 τουρκικών οικογενειών που βρήκαν εδώ νέα στέγη και μια νέα πατρίδα. Την ίδια τύχη αναζήτησε και η Σουμεγιέ.

Πριν από μήνες κατέφυγε στην πόλη.

Το όψιμο ενδιαφέρον πολλών πολιτικών χώρων «που λένε τι θα γίνει ο Κλήρος, να κατεβούμε στον δρόμο και να πάρουμε τα λάβαρα», καυτηρίασε ο Μητροπολίτης Αλεξανδρείας 'Ανθιμος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ3, το οποίο, όπως είπε, «δεν προσιδιάζει».

Η «ανάληψη των αναγκαίων και κατάλληλων πρωτοβουλιών» από την Ελληνική Δημοκρατία, που στόχο έχουν «τη σθεναρή και αποφασιστική διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών», είναι το αντικείμενο των συναντήσεων και διαλόγου που θα πραγματοποιήσει το Εθνικό Συμβούλιο Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα με θεσμικούς εκπροσώπους της χώρας.

Στο συνοριακό σημείο διέλευσης των Κήπων τερματίστηκε η προσπάθεια πέντε μεταναστώννα μπουν στην Ελλάδα κρυμμένοι μέσα σε φορτηγό ιδιωτικής χρήσης.

Ο 49χρονος οδηγός του οχήματος είχε φροντίσει να μην είναι ορατή η παρουσία τους, κρύβοντάς τους ανάμεσα στο εμπόρευμα που μετέφερε, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

 

 

karafsite

 

 

xrusorama

 

Τελευταία SINGLEΑΝΔΡΕΑΤΟΣ ΑΓ


ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ


ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ


ΚΩΝ. ΑΡΓΥΡΟΣ


ΔΗΜ. ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ


ΠΑΝΟΣ ΚΑΛΙΔΗΣ


Α.ΖΑΖΟΠΟΥΛΟΣ


ΖΗΝΑ - Ο ΧΡΟΝΟΣ


ΑΡΣΕΝΙΟΥ


ΕΛ. ΚΟΚΚΙΝΟΥ


Γ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ


Ε.ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ


ΒΑΛΑΝΤΗΣ


ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ


ΒΑΣ ΝΤΑΝΤΑ


Διακαναστάσης


ΗΛ ΒΡΕΤΤΟΣ


ΧΡ ΧΟΛΙΔΗΣ


ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΣΕΜΗΣ


ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ
facebook_page_plugin